Hoppa till sidans innehåll

Trönninge - Skrea

16 MAJ 2009 12:45
Möte mot ett lag som har startat serien bra.
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2009 13:27

Redan i första minuten började vi ana vart detta var på väg. Trönninge kom alldeles för lätt igenom men Björkheim var på sin vakt. Trönninge har ett väldigt bra mf. och anfall och kom flera gånger igenom den första kvarten och detta resulterade snabbt i ett 2 måls underläge.

Publiken från Skrea började bli oroliga och undrade vad som höll på att hända, även tränarna gjorde detsamma och efter de två målen rörde vi om i laget.

Och det var vad som behövdes bättre stabilitet i försvaret och mittfält samt starkare offensiv. Nu var vi det bollförande laget och började skapa lite chanser Alex blev fri mot målvakten efter en fin boll av Eric, någon minut senare kom Danne fri på kanten och kunde sånär peta in en reducering. Även Josh hade en bra chans i första som dock slutar 2-0 till Trönninge.

 

Vilken katastrofal start på matchen men skreakillarna är inte de som ger sig i första taget och efter 20 min. var vi inne i matchen igen.

Och i andra halvlek så är det bara ett lag på plan och det är Skrea som trots motvind dominerar kraftigt. Vilka lägen vi har, Josh skjuter ett kanonskott som målvakten tippar till hörna, Alex har ett tätt skott utanför krysset, Robin N skjuter ett skott precis utanför stolpen. Eric skjuter en straff som målvakten räddar. Plus några till som är minst lika bra som dessa.

Men tyvärr är det en sån här match där bollen inte vill in. Så när det är tre minuter kvar kontrar T. in 3-0 målet efter att vi har gått upp med så mycket folk för att nå en reducering.

 

Slut.

 

Efter en fruktansvärt dålig start på matchen så kämpar vi oss in och har Trönninge i gungning, men effektiviteten framför mål är lika men noll. Men alla dessa chanser vi skapar är ett positivt besked som vi får ta med oss till nästa match. Plus att vi hittade lite nya idéer till spelet. Plussen som delas ut idag är de sista 50 minuterna (för de första 20 var inget att skryta med).

 

+++ Matteus

+ Johnsson

+ Eric

+ Alex

+ Josh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Hans "Cola" Johansson

swish

---------------------------------------

 Ett stort TACK till våra bussponsorer        Larmtjänst        


Bussbokning>>>

------------------------------

Skrea IF finns även på
facebook2

twitter_thumb

insta

---------------------------------------

Ahlgren & Co-FC-HIRES

 

Intersport 2013

---------------------------------------

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Skrea IF - Fotboll
Golfvägen 6
31172 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034650042, 034650741
Fax: 034653414
E-post: This is a mailto link

logga