Hoppa till sidans innehåll

Skrea - Vinberg

14 MAJ 2009 17:27
Varför måste vi hamna i underläge varje match??
  • Skapad: 14 MAJ 2009 17:27

Vilken strålande start våra killar gör de första 20 minuterna. Publiken på IP får se ett spel som 95:orna inte har visat på hela säsongen. Men så är det ju så att bollen ska in i mål också och under dessa inledande minuterna var det som om bollen inte fick passera den vita linjen bakom vinbergs målvakt.

Och som det brukar gå så får vinberg bollen i en kontring, som resulterar i en frispark som lite oturligt nog går in mål efter 24 min.

Då tappar grabbarna spelet och Vinberg får mer att säga till om, men fortfarande är det skrea som har mest boll och Vinberg som kontrar.

Och i en sådan så gör även Vinberg 2-0 tre min. före paus ett orättvist halvtidsresultat men så är det det gäller at få in bollen mellan det "vita".

Synd efter en sådan start så ska vi ha ledningen med både två eller tre mål.

 

HÄRLIGT!!!! Efter bara tre min. in i andra reducerar vi genom en fantastisk passning av Eric till Danne som gör en underbar löpning mellan backarna och lägger bollen i mål otagbart för målvakten.

Men Vinberg spelar bättre denna halvlek och får flera farliga frisparkar som dock Björkheim klarar galant. Men efter ett fint anfall är vi beredda att plita ner 3-1 till Vinberg men bollen tar i insidan av stolpen.

Och bara några få minuter efter detta kommer Wille upp på kanten och slår ett perfekt inlägg som dimper ner precis vid Johnssons fot och vi har 2-2 efter 48 minuters spel.

Rättvist efter alla chanser vi hade i första halvlek.

Vi är fortfarande de spelande laget medan Vinberg mest kör kontringar.

Nä vi alla räknar med ett oavgjort resultat och att domaren ska blåsa av för matchen. Så har skreatränarna kommit överens om en sista chansning och det är att sätta upp Alex på topp. Och det visar sig vara ett genidrag för efter att Matteus vandrat upp längs kanten och slagit ett lågt inlägg är Alex där och tåar in ledningsmålet efter 67 min.

 

Slut.

 

Efter ett tursamt mål i slutet av matchen står vi rättvist som segrare efter matchen. Men våra första 20 min. lovar gott inför fortsättningen.

 

++ Danne

++ Eric

+ Matteus

+ Johnsson

+ Alex

 

Extra + till fikabordet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Hans Johansson

swish

---------------------------------------

 Ett stort TACK till våra bussponsorer        Larmtjänst        


Bussbokning>>>

------------------------------

Skrea IF finns även på
facebook2

twitter_thumb

insta

---------------------------------------

Ahlgren & Co-FC-HIRES

 

Intersport 2013

---------------------------------------

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Skrea IF - Fotboll
Golfvägen 6
31172 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034650042, 034650741
Fax: 034653414
E-post: This is a mailto link

logga