Hoppa till sidans innehåll

Onsala - Skrea

09 JUN 2009 17:01
En svår bortamatch som präglades mest av all hands på plan.
  • Skapad: 09 JUN 2009 17:01

Efter en tuff DM-match mot HBK väntades förhoppningsvis lättare motstånd då Onsala stod för motståndet.

Och redan i den åttonde minuten lyckas vi ta ledningen då ett inkast på mittplan kastas till Eric som passar till Oskar som där passar tillbaka till Eric som slår en härlig djupledsboll som Danne tar emot och skjuter ett skott som träffar målvakten men på returen är Danne där och rullar in den i öppet mål.

Äntligen tar vi en ledning i en match. Och vi fortsätter skapa chanser. Johnsson dribblar av 3-4 gubbar men avslutet smeker bortre stolpen.

En fint anfall resulterar i att Eric kommer fri på högerkanten men avslutet går strax utanför.

Danne kommer fri men målvakten räddar. Alex skjuter ett skott som tar i ribbkrysset. Plus 2-3 chanser till utöver detta.

Så som en blixt från klar himmel kommer Onsala i en kontring och får en frispark två meter utanför straffområdet. Frisparken går i ribban och ut, och där klarar vi bara rensa ut bollen på kanten och när Onsala försöker slå ett inlägg träffar bollen Viktors hand(som han har intill kroppen) och domaren dömmer straff.

En straff som Björkheim är på men inte orkar hålla.

Paus.

En halvlek vi dominerar fullständigt, mittfältarna äger mitten samtidigt som vi inte släpper till något bakåt. Men tyvärr är avsluten för dåliga.

Andra halvlek börjar i en uppförsbacke då Onsala tar ledningen med 2-1 efter bara tre minuter.

Nu har Onsala börjat spela på engelskt vis, bara långa bollar, inget passningsspel. Så fort mittbackarna får bollen skickar de bollen över halva planen, tror inte de passade deras mf. en enda gång under andra halvlek.

Men det visade sig vara effektivt i denna matchen då Skrea försöker spela boll istället för att tjonga iväg den som Onsala gör.

Och i den 58 min. kommer kvitteringen något tursamt då en tillbakapass till målvakten gör så att målvakten skjuter den rakt på Matteus från nära håll och bollen studsar i mål.

En rättvis kvittering om man räknar till målchanser och bollinnehav under matchen.

Men bara någon minut senare gör Onsala mål igen då vi fortätter att trumma framåt för att ta ledningen. Och ett 4-2 mål kommer i slutminuten då vi jagar en kvittering.

Slut.

 

En mycket bra första halvlek och en något sämre andra då vi blir tvungna att flytta upp spelet för att nå en kvittering. En ledning med två eller tre mål inför andra hade inte varit orättvist, men tyvärr har vi inte fått målskyttet att fungera än. Största plusset är dock mf. som nästan var helt felfria under matchen. Detta bidrog nog till att Onsala bara slog höga bollar över vårat mf. i andra halvlek.

 

++ Eric

++ Alex

+ Johnsson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Hans "Cola" Johansson

swish

---------------------------------------

 Ett stort TACK till våra bussponsorer        Larmtjänst        


Bussbokning>>>

------------------------------

Skrea IF finns även på
facebook2

twitter_thumb

insta

---------------------------------------

Ahlgren & Co-FC-HIRES

 

Intersport 2013

---------------------------------------

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Skrea IF - Fotboll
Golfvägen 6
31172 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034650042, 034650741
Fax: 034653414
E-post: This is a mailto link

logga