Hoppa till sidans innehåll

Falkenberg - Skrea

11 JUL 2009 16:29
Andra derbyt denna säsong och efter några lite sämre matcher hoppades vi på en vändning nu.
  • Uppdaterad: 22 JUL 2009 02:47

Det viktigaste inför matchen var att killarna skulle ha roligt på plan igen och inte känna att de måste vinna till varje pris. Roligt och en jäkla kämpaanda.

Och det verkade på killarna att idag skulle vi kämpa om varje boll. Trots att själva spelet inte funkar mer än 10-15 min. i varje halvlek så försöker vi trots att formen är långt ifrån toppad.

Och att möta FFF när formen och självförtroendet är lågt är inte lätt(det hade inte varit lätt även om det hade varit toppat).

Och bara efter några minuter gör FFF mål genom en långboll som deras anfallare tar emot tar några meter in i mitten och trycker upp den i nättaket otagbart för Björkheim. Något passivt agerande från våra backar som bara följer efter honom istället för att trycka till honom.

Men vi försöker fortsätta spela boll längs marken och skapar flera chanser i första utan att sätta dit den. Och det blir FFF som gör 2-0 efter en långboll som skreas målvakt missbedömmer i det våta konstgräset och en FFF spelare hinner imellan.

Paus.

 

I andra fortsätter spelet precis som första vi spelar längs marken medan FFF försöker vända spelet snabbt genom långa bollar till deras snabba anfallare. Kanske inget jätteroligt spel då mf. mest tittar upp i himmelen för att se var bollen är, men klart har man snabba spelare så söker man dem.

 

Målen börjar trilla in i andra först gör FFF 3-0 sen en snabb reducering till 3-1 genom Matteus. Tyvärr för Skrea gör FFF 4-1 medan Eric gör en sista reducering till 4-2, framspelningen gjordes av Matteus.

 

Till slut tog FFF Skrea på en 11-mannaplan men det dröjde några år. Men trots förlusten så verkar det som om att Skrea har vänt formen från att bara sjunka till att gå långsamt uppåt igen.

 

++ Eric planens dominant

+ Resten. Äntligen lite jävlar anamma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Skribent: Hans Johansson

swish

---------------------------------------

 Ett stort TACK till våra bussponsorer        Larmtjänst        


Bussbokning>>>

------------------------------

Skrea IF finns även på
facebook2

twitter_thumb

insta

---------------------------------------

Ahlgren & Co-FC-HIRES

 

Intersport 2013

---------------------------------------

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Skrea IF - Fotboll
Golfvägen 6
31172 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034650042, 034650741
Fax: 034653414
E-post: This is a mailto link

logga