Hoppa till sidans innehåll

Skrea - Alet 4-6 (1-5)

13 OKT 2008 15:55
Äntligen var det dags för seriefinalen mellan de två bästa lagen i serien...
  • Uppdaterad: 13 OKT 2008 16:13

Äntligen var det dags för seriefinalen mellan de två bästa lagen i serien. En seriefinal där vinden skulle visa sig vara väldigt avgörande.

Kanske att matchen redan avgjordes vid slantsinglingen. I första halvlek var det Skrea som fick börja med motvind. Och man såg redan från början att Alet var det lag som var mest taggat. Så redan i tredje min. tar dom ledningen genom en hörna som slinker in vid första stolpen. Men fem min. senare kvitterar vi genom en lång boll ut på högerkanten till Matteus som lägger ett fantastiskt inlägg till Alex som tar ner bollen och avancerar och lägger bollen otagbart i målvaktens vänstra stolpe.

Men efter det dominerar Alet stort och får två-tre mål väldigt enkelt genom att vi är för snälla, man måste gå in på kropp istället för att peta lite med foten. Går man bara in med 80 % i en närkamp så ligger man snart på marken och flaxar. Plus att vi måste upp och pressa deras mf. när dom får bollen på våran planhalva så de de inte kommer med fart, får vi stopp på dom där så blir betydligt enklare att försvara sig. Halvleken rullar på och Alet och leder rättvist i halvtid med 5-1.

 

Men nu är det våran tur att ha medvind, och redan efter 25 sek. ligger bollen bakom Alets målvakt. En underbar start på halvleken och vi började hoppas på en vändning. Och nu är det Skrea som anfaller våg efter våg och efter tio min ligger bollen i nätet igen, efter ett väggspel mellan Eric och Matteus så avslutar Eric kliniskt. Nu har vi häng och nästa mål kommer bli fruktansvärt viktigt. Men tyvärr så är det Alet som gör detta efter att vi har tappat bollen 15 meter in på Alets planhalva och dom gör en snabb spelvändning och sätter 6-3 otagbart. Nu känns det som att matchen är körd men killarna fortsätter kämpa på och får in ett reduceringsmål också, men efter det blir det inga fler mål utan Alet vinner med 6-4 och det speglar matchen också hur det såg ut på plan. Alet dominerade stort i första medan Skrea dominerade stort i andra dock inte lika mycket som Alet gjorde i första.

Men trots allt en klar andra placering i serien där det var två lag som var något bättre än de andra lagen. Men marginalerna är små...

Vi gratulerar Alet till seriesegern för den var dom värda.

Vi föräldrar och publik vill även tacka killarna till en fantastisk säsong och hoppas dom kan bjuda upp till lika bra spel nästa säsong.

Men framförallt ett stort TACK till tränarna som gör ett OTROLIGT jobb med killarna, och som kanske inte alltid får den uppskattning dom är värda. För i en klubb som Skrea ska man uppskattas och känna att man har STYRELSEN bakom sig som tränare och det är något som våra tränare inte har haft i år. För styrelsen har fullständigt kört över dom angående vad som hände i Snöstorpsmatchen. En stor ursäkt från styrelsen vore på sin plats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Hans "Cola"

swish

---------------------------------------

 Ett stort TACK till våra bussponsorer        Larmtjänst        


Bussbokning>>>

------------------------------

Skrea IF finns även på
facebook2

twitter_thumb

insta

---------------------------------------

Ahlgren & Co-FC-HIRES

 

Intersport 2013

---------------------------------------

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Skrea IF - Fotboll
Golfvägen 6
31172 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034650042, 034650741
Fax: 034653414
E-post: This is a mailto link

logga