Hoppa till sidans innehåll

Träningsmatch: Skrea/Böljan-Stafsinge 2-1 (0-0)

27 JUL 2009 22:40
När vi spelade boll och valde passningar som uppselsvariant, istället för det långa alternativet, då skapade vi oxå farligheter och i andra halvlek kom oxå målen.
  • Skapad: 27 JUL 2009 22:40

Ringrosten lyste igenom hos vissa spelare. Några veckor utan bollkontakt gjorde att tajming och tillslag på bollen inte var 100%. Denna träningsmatch som inledning av höstsäsongen gav ändå mycket positivt inför fortsättningen.
0-0 efter första halvlek. De farligheter vi skapade kom efter att vi hade spelat oss fram. I  inledningen av matchen var det alltför ofta det långa alternativet som inte skapade mycket... När vi i andra halvlek rullade boll skapades ett flertal bra anfall och det var mycket sevärt. Såg länge ut att kunna bli 0-0, men i 33:de minuten fångade Ahmed in bollen och la fram den till Pontus. Pontus dribblar en Stafsingespelare och lägger sedan fram ett "instick" till Nicke som gör 1-0. Kändes bra, men så besannades klyschan: "Du är aldrig så sårbar som när du gjort mål" . Stafsinge får ner bollen djupt och lyckas trycka in 1-1. I 37:de minute är det dax för Nicke igen. Ett välplacerat skott i burgaveln efter passning från Ahmed och 2-1. Blev lite stressigt på slutet, men resultatet stod sig. Ett stort plus till alla spelare och det var roligt att se det passningspel och uppspel som ges möjlighet att göras, när löpviljan och viljan att ha boll finns. Då ger vi oxå varandra passningsalternativ.

Detta tar vi med oss inför fortsättningen.....

swish

---------------------------------------

 Ett stort TACK till våra bussponsorer        Larmtjänst        


Bussbokning>>>

------------------------------

Skrea IF finns även på
facebook2

twitter_thumb

insta

---------------------------------------

Ahlgren & Co-FC-HIRES

 

Intersport 2013

---------------------------------------

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Skrea IF - Fotboll
Golfvägen 6
31172 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034650042, 034650741
Fax: 034653414
E-post: This is a mailto link

logga