Hoppa till sidans innehåll

Seriematch: Skrea/Böljan-SNFF 1-2 (0-2)

17 JUN 2009 23:26
Andra halvlek skall vi ta med oss till kommande matcher! Det som diskuterade inför match lämnades kvar i omklädningsrummet under första halvlek. Efter att flyttat om ett antal spelpositioner och peppat varandra var det ett helt nytt lag som gick ut på plan inför andra halvlek.
  • Uppdaterad: 17 JUN 2009 23:55

Trots förlusten var slutresultatet av mindre betydelse. Istället var det den scenförändring vi genomförde som gav en positiv minnesbild efter match.

Möjligt är att det var alltför stor respekt för motståndet som gjorde att vi var så bleka i första halvlek. Det går inte att vara stillastående och att ge så duktiga spelare som SNFF metrar för att ta emot och förvalta bollen. Vi var statister och SNFF hade rättvist tagit ledningen med 2-0. Första målet tillkom p g a passivitet och försiktigthet på mittplan. Det andra var en frisparkslyftning som såg ut att studsat in i bortre gaveln, men tydligen hade skarvats. Glöm första halvlek!

Andra halvlek var det ett nytt lag och nya positioner. Samuel glänste i sin nya roll. Vi vågade hålla och spela bollen mellan varandra.  Pelle, Calle, Erik m fl hade uppspel på sin kant och spelkombinationer som flera gånger gladde publiken. Calles måltorka är över efter att han gjorde 1-2. Försvarspel och mittfält fungerade bättre och vi vågade spela ordentligt närkampsspel. Det var bud på kvittering vid flera tillfällen. När vi tryckte på blev det oxå blottor bakåt men dessa räddade John. Det blev en spännande avslutning men SNFF höll undan. SNFF är ett starkt lag. Tar vi med oss andra halvlek till kommande matcher är vi ett stort hot för allt motstånd!

Det vi tar med oss är att: Nu vet vi hur vi skall agera i fortsättningen!

 

Skribent: Jan-Olof Johansson

swish

---------------------------------------

 Ett stort TACK till våra bussponsorer        Larmtjänst        


Bussbokning>>>

------------------------------

Skrea IF finns även på
facebook2

twitter_thumb

insta

---------------------------------------

Ahlgren & Co-FC-HIRES

 

Intersport 2013

---------------------------------------

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Skrea IF - Fotboll
Golfvägen 6
31172 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034650042, 034650741
Fax: 034653414
E-post: This is a mailto link

logga