Hoppa till sidans innehåll

Seriematch: Skrea/Böljan-Kvibille 3-0 (1-0)

24 AUG 2009 21:02
Tveksam inledning och några farliga kontringar för Kvibille. Sammantaget var vi det starkaste laget och spelade riktigt bra!
  • Uppdaterad: 24 AUG 2009 21:24

Kanske var det övertändningen efter föregående veckas bleka insats. De första 5 minuterna var vi inte alls inne i matchen. Lyckligtvis fixade Rasmus O 1-0 i sjunde minuten. Vi tog över mer och mer och det spelades riktigt underhållande fotboll, och det var en bra inställning och vilja i hela laget! Fanns tillfällen till fler mål, men det saknades "pricken över i". Calle mötte flera gåner ett tufft och starkt försvar. När vi spelade runt och kom på kanterna kom oxå chanserna. 

I andra halvlek bjuder vi på några kontringar, och ger John tillfälle att visa vilken bra målvakt han är. I 46' minuten blir vi stillastående då bollen balanserat på kortlinjen, och Kvibille kommer till avslut i stolpen. (Bollen var säkert ute, men i tveksamma fall måste vi spela till det blåses av!). I nästa minut kastar Rasmus S inkast till Fredrik som hittar Calle i centralt friläge. Tyvärr mitt på målvakten. I Kvibilles nästa anfall räddar John ett friläge. Sedan tar vi över.... Westman äger mittfältet (att han orkar.....) Rasmus O byter av Pontus och första stöt på bollen lobbas över målvakt, tyvärr decimetern utanför stolpen. Nicke har avslut, Calle har avslut, Danne har avslut. Till slut (på sitt tredje försöket) gör Hultberg mål efter en upprullning från högerkanten. I 79:de minute fastställer Danne B slutresultatet 3-0. Ett bra försvarsspel och backlinjen höll ihop bra och gav mittfält understöd. Det var just när vi blev övermodiga som kontringarna kom. Det var riktigt bra passningspel och det fanns spelglädje och inställning! Detta tar vi med oss, och förädlar lite till, inför de avslutande matcherna 

 

swish

---------------------------------------

 Ett stort TACK till våra bussponsorer        Larmtjänst        


Bussbokning>>>

------------------------------

Skrea IF finns även på
facebook2

twitter_thumb

insta

---------------------------------------

Ahlgren & Co-FC-HIRES

 

Intersport 2013

---------------------------------------

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Skrea IF - Fotboll
Golfvägen 6
31172 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034650042, 034650741
Fax: 034653414
E-post: This is a mailto link

logga