Hoppa till sidans innehåll

Seriematch: Kvibille - Skrea/Böljan 2-3 (1-2)

11 MAJ 2009 23:08
Under en matchs 80 minuter skapas det oftast någon/några målchans av båda lagen. När då ena laget har svårt för att få bollen i mål på sina många chanser, och det andra laget gör mål på sina få, blir det onödigt spännande.....
  • Uppdaterad: 14 MAJ 2009 21:19

Vi börjar intensivt och inleder med att pressa tillbaka Kvibille. Rasmus O träffar ribban och sedan avlöser målchanserna, och friläge varandra, utan att vi lyckas göra mål. Efter 18 minuter får vi en frispark lite till höger, mitt på Kvibilles planhalva. Hultberg kliver över och med precision gör han 1-0. Vi fortsätter spela bra men så kommer då Kvibilles chans. John gör ett kanon första ingripande, men på retur stöter dom in 1-1.  Vi fortsätter skapa chanser, och plötsligt får Denny en kanonträff och gör 2-1, som blir halvtidsresultat.

I andra halvlek rullar vi boll riktigt, riktigt bra. Bra passningspel, snygga inlägg. Men.... tyvärr är det någonting som fattas eftersom vi inte gör mål på någon av alla de chanser som skapas. Närmast var Alexander med ribbträff. Tills slut kommer det med Pontus till Fredrik, som med inlägg hittar Kresh och 3-1. Därefter infinner sig ett övermod och det brister i försvarsansvaret. Kvibille kan komma in i matchen p g a att vi släpper ytor mellan försvar och mittfält. På en kontring, efter att vi blivit alltför övermodiga med för många spelare, springer Kvibille igenom och gör 3-2. Lite omdisponeringar i laget och vi får tillbaka initiativet. Men det skulle aldrig ha behövt bli så spännande! Om vi lyckats gör mål på var tredje chans, och inte som nu, var 6:de eller var 7:de. Men.... nu finns inget "om" utan det är det faktiska som gäller. Det är ändå oerhört positivt att det skapas så mycket målchanser, och det är underhållande fotboll för tillresta supportrar!

Roligt vara ledare för ett så positivt och kul gäng!
Bra domare som tidigt markerade nivån. Ingen varning i matchen, är ett tecken på lyckad och bra domarinsats.

Skribent: Jan-Olof Johansson

swish

---------------------------------------

 Ett stort TACK till våra bussponsorer        Larmtjänst        


Bussbokning>>>

------------------------------

Skrea IF finns även på
facebook2

twitter_thumb

insta

---------------------------------------

Ahlgren & Co-FC-HIRES

 

Intersport 2013

---------------------------------------

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Skrea IF - Fotboll
Golfvägen 6
31172 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034650042, 034650741
Fax: 034653414
E-post: This is a mailto link

logga