Hoppa till sidans innehåll

Seriematch: Astrio-Skrea/Böljan 1-2 (0-1)

11 AUG 2009 00:13
Intensitet och engagemang de sista fyra minuter gav utdelning.....
  • Uppdaterad: 11 AUG 2009 00:37

Skador, semester, arbete, återbud  m m gjorde att det blev ett antal spelare som gjorde debut i P16. Två P95:or från Böljan (Felix och Jesper) och en från Skrea (Viktor) kallades in inför avresan.
Astrio är ett spelskickligt lag och när vi ger ytor och agerar tveksamt rullades vi ibland upp riktigt ordentligt av det tekniskt och spelskickliga Astrio-spelarna. Det blev ändå vi som tog ledningen efter att Danne brutit på mitten. Levererat ut till Kresh, som vinner närkamp och, osjälviskt, ger Nicke "straffspark" att rulla in 1-0. En stund under första halvlek tog vi över spelet, men Astrio kom tillbaka och John fick göra några svettiga räddningar.

I andra halvlek började Astrio återigen starkt. I sjätte minuten missar vi en brytning på mitten vilket resulterar i 1-1. Därefter växlar spelet och chanserna. Bäst för oss hade Pelle. Pontus hade oxå ett bra läge. Astrio har oxå tillfällen. Lyckligtvis räddar John. Nicke oroar Astrioförsvaret, men det vill inte bli mål. När domaren aviserar att det är fyra minuter kvar blir det som en injektion för alla! Vi dominerar totalt. Vinner närkamper och kliver fram som vi inte gjort någon gång tidigare i matchen. Efter en frispark prickar Pontus ribban. I nästa anfall fångar Westman upp en rensning och lägger tillbaka i boxen. Bollen hamnar hos Nicke som snyggt placerar bollen med vänstern och 2-1. 30 sekunder senare är matchen slut!

"-5 sista minuterna tog vi i", var kommenteren efter match. De deltagande 95:or gjorde alla en lysande insats och gav energi till laget med sina inställningar och spelkvaliteter. Ett bra försvarsspel av de fem (Erik, Westman, Samuel, Rasmus och Viktor) som avlöste varandra och ansvarade bakåt under matchen.... Trots att vi inte spelar på topp visar det en stor styrka och lagmoral att aldrig ge upp och att spela "ända in i kaklet"........

 

Skribent: Jan-Olof Johansson

swish

---------------------------------------

 Ett stort TACK till våra bussponsorer        Larmtjänst        


Bussbokning>>>

------------------------------

Skrea IF finns även på
facebook2

twitter_thumb

insta

---------------------------------------

Ahlgren & Co-FC-HIRES

 

Intersport 2013

---------------------------------------

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Skrea IF - Fotboll
Golfvägen 6
31172 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034650042, 034650741
Fax: 034653414
E-post: This is a mailto link

logga