Hoppa till sidans innehåll

Damseger i match 2

2017-04-22 11:49
Seger i match 2 ⚽️⚽️⚽️. Torsdagskväll 20 april och revanschsugna lirare/ledare ställdes mot Löftadalens IF.
  • Uppdaterad: 2017-04-22 11:51

Vi hade innan match pratat om att spela enkelt och som ett lag.Ta hjälp av varandra och låt bollen göra jobbet. dessutom att ta var på våra målchanser.

En ändring gjordes i laget då Josefin H var bortrest. Jonna Bengtsson lyftes upp på mitt mittfält och Moa T startade som innerback.

Vi tryckte på ordentligt men bollen ville inte förbi mål linjen och frustrationen Kryper nära inpå med tanke på premiär matchen. Till slut så spräckte vi nollan. Jonna drog på ett skott som målvakten inte kunde hålla utan tappar in den.Så skönt så skönt⚽️Halvtid 0-1.

I paus så "höjdes"coach rösten.-Vi kan bättre än så här och framför allt så måste vi höja tempot och vinna lite mer andra bollar.Dessutom SLÄPP bollen tidigare.Lyft upp anfallarna högre upp till deras sista spelare så vi får mer ytor. (Planen kort)
Sagt och gjort och andra halvleks första 20 min var mycket bra och vi gör också 0-2 genom Alicia Bertilsson.Ett väldigt fint mål med bra spel innan. Alicia placerar in bollen hårt men bestämt.
Vi fortsätter att pressa på och skapa målchanser. Dock utan resultat. Löftadalen släpps in i matchen genom att göra 1-2 på hörna och 2 min senare gör det 2-2 efter att vi inte rensar eller levererar bollen i tid.Deras anfallare snor bollen av en försvare och lyfter bollen över vår chanslösa målvakt.
Nu återstod 10 min och många tankar i huvudet.Detta e ju inte sant...inte idag igen!!

Men oj vad hela laget höjde sig de sista minutrarna.Nu ville vi verkligen vinna o bollen ska in i mål. Wilma Miceli kalläne ,för dagen Skreas bästa spelare gjorde ett genombrott och tryckte upp bollen i nät taket. 2-3 (88 min)

Minuten senare tilldöms vi en straff som Jonna enkelt bredsidan in.Lugnt och säkert. 2-4 och domaren blåser av...⚽️⚽️⚽️

Wilma riktigt bra idag.Ska bara tro på sig ännu mer så blir hon super giftig. Molly Johansson fick ta stort ansvar i försvaret denna kväll o hennes brytsäkerhet samt huvudspel var mycket bra.

Glada lirare och ledare(utmattande 😜😜😜)dansar vi seger ringen. Alla överens Om att vi kan arbeta bättre och fortfarande använder vi varandra för lite på plan. MEN otroligt starkt att lyfta sig och vända matchen till vinst. Stort plus för lag moralen😁😁

Stolt över hur vi vänder denna match.Det finns ljus glimtar i matchen men i det stora hela så är slut orden att vi kan bättre. Vi blir bättre o bättre och det känns väldigt bra!!

Tack alla ni som kom och heja fram Skrea IF damer till 3 poäng

coach

Epost: Adressen Gömd
Skrea IF - Fotboll
Golfvägen 6
311 72 Falkenberg
Telefon: 0346-500 42, 0346-507 41
E-post: This is a mailto link

swish

---------------------------------------

 Ett stort TACK till våra bussponsorerBHK-teknikEkängen Handelsbanken lagermix Larmtjänst Larmtjänst Larmtjänst Larmtjänst 

Bussbokning>>>

------------------------------

Skrea IF finns även på
facebook2

twitter_thumb

insta

---------------------------------------

Ahlgren & Co-FC-HIRES
Intersport 2013

---------------------------------------

Ange alt-text här.

---------------------------------------

Händer på Skrea IP

Välkomna
Säsongen 2017

Skrea IF  vs  IF Leikin

  skreaif  vs. 

torsdag den 8 juni kl. 19:00

Skrea IP

Välkomna!
 Matchboll är skänkt av

---------------------------------------

Postadress:
Skrea IF - Fotboll
Golfvägen 6
31172 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 0346-500 42, 0346-507 41
Fax: 0346-534 14
E-post: This is a mailto link

logga